Boxing som livsstil

Ventilations udstyr

Der er mange ting som spiller en vigtig rolle når man dyrker planter inden døres. Men særligt ventilations udstyret spiller en stor rolle. Dette udstyr sørger nemlig for at dine planter har det bedste klima at vokse i, og at luften hele tiden skiftes ud med ny co2 rig luft. Hvis ikke denne del er på plads, vil det have enorme konsekvenser for HELE dit grow, og dermed din endelige høst.

Det er essentielt med Ventilations udstyr

Et godt indeklima indebærer at rummet man befinder sig i bliver ventileret, både ind og udsugning. Så rummet har en god temperatur og ikke føles tungt. Grunden til man typisk ventilerer rummet er dels for at fjerne lugt. Og luftforureninger fra mennesker og processer og erstatte den med ny frisk luft. 

Ventilationen af et rum kan ske på tre måder: naturligt, mekanisk eller hybridventilation som er en blanding af naturligt og mekanisk former. 

En fantastisk virksomhed

Ventilation er selvfølgelig yderst vigtigt at have når man skal dyrke alle former for planter indendørs. Både for den friske luft der skal ind og den gamle luft der skal ud igen. Man skal gøre alt for at gøre det så naturligt som muligt når man dyrker indendørs. Forstået på den måde at klimaet og miljøet skal være som var det udendørs.

Man kan købe ventilation i mange størrelser og styrker, det er vigtigt at købe den ventilation der udfylder rummets behov, fordi hvis Ventilations udstyr er for lille, kan den ikke følge med i forhold til lugt og frisk luft.